Waar kinderen groeien!

Welkom bij Vekst Kids!

Een plek waar kinderen, jongeren en hun ouders groeien!

VEKST-Kids-Welkom

Kinderen ontwikkelen zich door te spelen en te leren vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid en onbevangenheid naar tiener, puber en uiteindelijk volwassene. Vaak lijkt dat vanzelf te gaan, maar voor sommige kinderen is dat wat moeilijker. Ze vinden het lastig om zich te uiten bijvoorbeeld, of weten zich geen raad met hun emoties. Kampen met uitdagingen, of vinden nieuwe situaties spannend, waardoor ze niet doen wat ze eigenlijk graag zouden willen. 

Voor deze kinderen, jongeren en hun ouders bied ik graag een steun in de rug.  Omdat ik opgeleid ben als coach en therapeut bied ik een breed scala aan individuele en groeps- interventies. Kijk rustig rond op deze op deze website, of neem contact met me op voor verdere informatie.

Groei, bloei en wees jezelf als geen ander...

Over Simone

VEKST-Simone

Ik ben Simone Vermeer (1975) getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben van oorsprong verpleegkundige. Na het afstuderen aan de HBO-V heb ik mij verder gespecialiseerd als sociaal verpleegkundige.  Ik heb 20 jaar gewerkt als jeugdverpleegkundige waardoor ik een unieke ervaring heb opgebouwd in het versterken van welzijn, veerkracht en de onderlinge relatie van kinderen én hun ouders.

Ik geloof sterk in de talenten en eigen kracht van kinderen, jongeren en ouders. Deze overtuiging vond ik terug bij de opleiding die ik volgde tot Coach-Counselor bij BGL en Partners, en ben sinds het najaar 2021 doorgegaan  met de specialisatie tot integratief psycho-sociaal therapeut.

Anderen over Vekst

Registraties

Praktijk Vekst is aangesloten bij onderstaand beroepsorganisaties​