Over Simone

Over Simone

Ik ben Simone Vermeer (1975) getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben van oorsprong verpleegkundige. Na het afstuderen aan de HBO-V heb ik mij verder gespecialiseerd als sociaal verpleegkundige.  Ik heb 20 jaar gewerkt als jeugdverpleegkundige waardoor ik een unieke ervaring heb opgebouwd in het versterken van welzijn, veerkracht en de onderlinge relatie van kinderen én hun ouders.

VEKST-Simone

Mijn missie

In het werken met kinderen en jongeren geniet ik van hun spontaniteit, eigenheid en hun vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die op hun pad komen. Hiermee leren ze, dat je het leven zelf niet kunt  veranderen, maar dat je wel een keuze hebt in de manier waarop je reageert op  een situatie, en daarmee een andere uitkomst kan creëren.

Als kinderen dat onder de knie krijgen, vergroot dit hun veerkracht en hun zelfvertrouwen!    

Mijn overtuiging

Ik geloof sterk in de talenten en eigen kracht van kinderen, jongeren en ouders. Deze overtuiging vond ik terug bij de opleiding die ik volgde tot Coach-Counselor en daarna de specialisatie tot integratief psycho-sociaal therapeut  bij BGL en Partners..

 Ik ben een gevoelsmens met een sterke intuïtie. Door anderen  wordt vaak genoemd dat ik rust uitstraal. In mijn begeleiding combineer ik warmte, humor en analytisch vermogen en kom zo snel bij de kern van de hulpvraag.

Ik ontmoet je graag!