VEKST-Beeldmerk-wit

Groeien met inzicht!

Welkom!

VEKST-Home-Welkom-1

Soms kom je in je (jong)volwassen leven of in je ouderschap uitdagingen of terugkerende struikelstenen tegen waardoor je uit balans raakt of vastloopt.  Dan is het goed om hulp te zoeken. Mijn naam is Simone Vermeer. Vanuit mijn praktijk Vekst ondersteun ik je om weer in beweging te komen en te groeien naar meer evenwicht, waarbij je de verbinding kunt herstellen met je gevoelens, wensen en behoeften. Ik heb een achtergrond als systemisch begeleider en ben opgeleid als integratief counselor.  Met het uitgangspunt dat ieder mens de oplossingen voor zijn hulpvraag al in zich heeft en weer in staat is om te herstellen, ga ik graag met je aan de slag!

Vekst heeft een specifiek aanbod voor je als je tijdens of na je zwangerschap sombere gedachten en gevoelens ervaart die maar niet over lijken te gaan. Misschien geniet je minder, blijf je erg vermoeid of voel je je angstig. Deze  signalen kunnen zich ontwikkelen tot een postnatale of  postpartum depressie. Het goede nieuws is dat de meeste mensen goed herstellen, en dat vroegtijdig hulp inzetten daar een belangrijke factor in is. Vanuit Vekst bied ik je begeleiding waarmee je gaat begrijpen wat er met je gebeurt, en help ik je op weg om de grip op je leven en je vertrouwen in jezelf als ouder terug te vinden. 

VEKST-Home-Welkom-2

Groei, bloei en wees jezelf als geen ander...

Over Simone

VEKST-Simone

Ik ben Simone Vermeer (1975) getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben van oorsprong verpleegkundige. Na het afstuderen aan de HBO-V heb ik mij verder gespecialiseerd als sociaal verpleegkundige. Ik heb 20 jaar gewerkt in de ouder-kindzorg als jeugdverpleegkundige, eerst op een asielzoekerscentrum en later bij de GGd Brabant Zuidoost. Ik heb diverse opleidingen gedaan rondom gezinsondersteuning en ouderversterking.

Ik geloof sterk in de kwaliteiten en eigen kracht van mensen, waarmee ze de uitdagingen in het leven aankunnen. Deze overtuiging vond ik terug bij de opleiding die ik volgde tot Coach-Counselor bij BGL en Partners, en ben sinds het najaar 2021 doorgegaan met de specialisatie tot integratief psycho-sociaal therapeut.

Anderen over Vekst

Registraties

Praktijk Vekst is aangesloten bij onderstaand beroepsorganisaties​