VEKST-Beeldmerk-wit

Methoden

Integratief maatwerk

Er zijn verschillende manieren om je hulpvraag aan te pakken, tijdens de intake stemmen we samen af wat het best passend zou zijn. Ik werk steeds vanuit de integratieve benadering, waarbij enerzijds het uitgangspunt is dat lichaam, geest, sociale omgeving en opvoeding onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, en iedereen beschikt over een eigen zelfhelend vermogen. Anderzijds staat integratief werken ook voor een brede aanpak, waarbij verschillende inzichten en methoden ingezet worden, passend bij jouw unieke persoon en unieke situatie.

VEKST-Methoden-Coaching

Coaching

Coaching is een kortdurende, krachtige en actieve manier van werken, waarbij je werkt aan een persoonlijk doel of hulpvraag. Het helpt je om het inzicht in jezelf te vergroten, en het beste in je zelf naar boven te halen.

VEKST-Methoden-Integratieve counceling

Integratieve counceling

Door het inzetten van counselling ga je aan de hand van je hulpvraag op zoek naar onderliggende patronen. Ook onderzoek je wanneer die zijn ontstaan, zonder diepgaand te gaan graven in je verleden.

VEKST-Methoden-Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness is een vorm van bewustzijn, waarbij je doelgericht aandacht geeft aan dat wat je denkt, doet of voelt, zonder daar een oordeel over te hebben of de ervaring te willen veranderen op een liefdevolle, vriendelijke manier.