VEKST-Beeldmerk-wit

Over Simone

Over Simone

Ik ben Simone Vermeer (1975) getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben van oorsprong verpleegkundige. Na het afstuderen aan de HBO-V heb ik mij verder gespecialiseerd als sociaal verpleegkundige.  Ik heb 20 jaar gewerkt in de ouder-kindzorg als jeugdverpleegkundige, eerst op een asielzoekerscentrum en later bij de GGd Brabant Zuidoost. Ik heb diverse opleidingen gedaan rondom gezinsondersteuning en ouderversterking.

VEKST-Simone

Mijn missie

Ik ben geboeid door dat wat mensen denken, voelen en doen, en vanuit samenwerking beweging te creëren naar authenticiteit. In mijn werk ben ik me verder gaan verdiepen in de ouder-kind relatie. Een unieke band, die het fundament vormt voor het gevoel van veiligheid en liefde. en zowel het kind als de ouder levensgeluk geeft.

Deze band, dát fundament versterken, is mijn missie. Daarom is het starten van mijn eigen praktijk een grote wens die uitkomt. Anderen helpen in zelfacceptatie, zich los te maken van overtollige ballast en te groeien als volwassene, als ouder, en dit door kunnen geven.

Mijn overtuiging

Ik geloof sterk in de kwaliteiten en eigen kracht van mensen, waarmee ze de uitdagingen in het leven aankunnen. Deze overtuiging vond ik terug bij de opleiding die ik volgde tot Coach-Counselor bij BGL en Partners, en ben sinds het najaar 2021 doorgegaan met de specialisatie tot integratief psycho-sociaal therapeut.

Ik ben een gevoelsmens met een sterke intuïtie. Door anderen wordt vaak genoemd dat ik rust uitstraal. In mijn begeleiding combineer ik warmte, humor en analytisch vermogen en kom zo snel bij de kern van de hulpvraag.

Ik ontmoet je graag!