VEKST-Beeldmerk-wit

Tarieven

Tarieven en vergoedingen

Geen wachtlijsten

Particulier tarief:
Een los kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Intake 1 uur €85,00
Vervolgsessie 1 uur  € 85,00
Vervolgsessie 90 minuten €120,00

Voor individuele trajecten is VEKST vrijgesteld van BTW.

Avondtarief: na 18.00 geldt er een toeslag van € 15,00 per sessie. 

Zakelijke tarieven en trainingen: op aanvraag beschikbaar. 

Betalingsvoorwaarden

De factuur wordt na het consult per mail toegestuurd ten behoeve van declaratie bij de zorgverzekeraar. Vriendelijk verzoek om deze binnen 14 dagen te betalen.

Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan een afspraak. Bij geen of niet tijdige afmelding, wordt de sessie in rekening gebracht.

Vergoedingsmogelijkheden

Counseling wordt door veel zorgverzekeraars via de aanvullende zorgverzekering gedeeltelijk vergoed. Deze zorg valt onder “alternatieve geneeswijzen”. Een verwijzing van een huisarts is niet nodig om voor deze vergoeding in aanmerking te komen. Het voordeel van een vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering is dat er geen eigen risico geldt.

Of je voor vergoeding in aanmerking komt, dien je vooraf zelf na te vragen bij jouw eigen zorgverzekeraar. Let op: coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Mocht je zorgverzekering niet vergoeden, dan zijn er nog een aantal andere mogelijkheden die je kunt onderzoeken:

  • Afhankelijk van je hulpvraag zijn werkgevers vaak bereid om (een deel van) de kosten van de begeleiding voor hun rekening te nemen.
  • Soms kan de gemeente je een tegemoetkoming geven in de kosten van de begeleiding. Dit gebeurt dan vanuit een PGB of bijzondere bijstand. Dit is afhankelijk van je hulpvraag en je persoonlijke en financiële situatie. Denk je daarvoor in aanmerking te komen, neem dan contact op met de gemeente in jouw woonplaats.

Lidmaatschappen

Ik ben BIG geregistreerd.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT.
De praktijk heeft haar klacht- en geschillenregeling, conform de richtlijnen van de Wkkgz, ondergebracht via CAT bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

BTW-id: NL003681465B51
BIG registratienummer: 39048412930
KvK-nummer: 82396043

Prestatiecodes:

(kinder) Coaching: 24505
Counseling: 24506
Psychotherapie: 24500

Wanneer je besluit om gebruik te gaan maken van de diensten van Vekst, ga je daarmee akkoord met de algemene voorwaarden